Bygdøy Allé 3

 
BA3 logo-min.png
BA3_main1-min.png

Restaurant, bar og terrasse

Art deco, ordtak i neon, dype Chesterfield-sofaer og bugnende eføyvegger.

I mange år savnet vi en skikkelig samlingsplass på Frogner. Derfor visste vi med én gang hva vi skulle gjøre da vi fikk tilbud om å overta lokalene etter restaurantene Bagatelle og Lille B. Høsten 2018 åpnet Frogners nye møteplass Bygdøy Allé 3 – med restaurant, terrasse, scene, flere barer og mye mer.

Unikt konferanselokale

Bygdøy Allé 3 kan leies som et annerledes konferanselokale. I varme og inspirerende omgivelser gir du gjestene en unik opplevelse.

Vi har alt du trenger på ett sted. I underetasjen rigger vi kinooppsett foran scenen til foredrag og debatt. Hovedetasjen har både restaurant og mange ulike sittegrupper som kan brukes til workshops og mingling. På slutten av dagen kan du ta med gjestene dine opp på terrassen og nyte en aperitiff før vi serverer et deilig måltid.

Vil du leie Bygdøy Allé 3 til konferanse eller selskap? Eller vil du reservere et chambré séparee i restauranten? Alle mennesker er forskjellige og har ulike behov. Dette er noe vi vet, og derfor lar vi deg bestemme hvordan opplegget skal være. Fortell oss hva du ser for deg, så tilpasser vi arrangementet helt etter dine ønsker.

 
BA3_main2-min.png