Nytt konsept for Michaels på Briskeby – gir deg Middelhavsfølelsen midt i Oslo

Den populære restauranten Michaels på Briskeby i Oslo viser seg frem i ny drakt når det er sesongåpning 10. august. Teamet bak samlingspunktet på Briskeby har hentet inspirasjon fra kontinentet, frisket opp lokalene og lanserer et helt nytt kulinarisk konsept med Mediterranean-meny.

Tidligere i år ble det kjent at utelivsgruppen byOSLO Group kjøpte seg inn i den populære restauranten Michaels på Briskeby i Oslo. Gjennom våren og sommeren har eierne, bestående av Michael Skiri, Anders Buchardt og byOSLO-partnerne Kim Søyland og Jama Awaleh, jobbet med å fornye stedet med alt fra interiør til helt ny meny, vinliste og musikk som passer inn i et Mediterranean-konsept. Torsdag 10. august åpner Michaels dørene til ny atmosfære inspirert av Middelhavet.

Hos Michaels ligger maten i hjertet av opplevelsen.

-        Vi vet at nordmenn elsker å reise til land som Italia, Frankrike og Spania, og vil gjerne gi gjestene våre den deilige Middelhavsfølelsen her i Oslo. Vi har skreddersydd en ny meny, vinkart og cocktailmeny som er inspirert av disse landene, og har jobbet detaljert med å finne riktige smakskombinasjoner av mat og drikke. Vi har et bereist kokketeam som elsker den delen av verden, sier daglig leder Michael Skiri.

Menyen vil følge årstidene og endres i løpet av året, og nytt av sesongen er en Champagnebrunsj i tråd med det nye konseptet på lørdager.

Unik bydelsdestinasjon

Michaels tilbyr flere ulike opplevelser under ett tak, med Baren, Brasseriet og uteserveringen Terrassen, samt mer tilbaketrukne soner som Mezzaninen og Klubben som begge egner seg for lukkede selskaper. Lokalene har gått gjennom en spennende overhaling, og hvert område har fått sin helt spesielle «look & feel» som er skreddersydd til bydelens befolkning.

-        Michaels skal være det man kan kalle en bydelsdestinasjon. Vi vet at i denne bydelen er det særlig det franske som slår an, og som en del av Mediterranean-konseptet har vi derfor lagt ekstra vekt på franske viner, atmosfære og musikk, sier Kim Søyland, partner og administrerende direktør i byOSLO Group.

Med god plass og tilgjengelighet er det et sted som også gjester utenfor bydelen kan finne veien til; det er åpent hele dagen, med gode parkeringsmuligheter, der du kan sitte både ute og inne, ta del i en pulserende, sosial møteplass eller finne en roligere sone for samtaler. I motsetning til mange andre restauranter i hovedstaden er Michaels åpent hele dagen, slik at man både kan legge lunsjavtaler hit, ta et glass og en matbit etter jobb eller en helaften på kvelden.

Variasjonen i lokaler betyr at Michaels også fungerer godt til lukkede arrangementer av ulike størrelser, enten det er bursdager, foredrag eller bedriftsarrangementer.

-        Michaels er noe mer enn bare en restaurant, det er et restauranthus med allsidige lokaler, og ansatte med lang erfaring i å arrangere skreddersydde eventer og lukkede selskaper. Her kan vi rigge til alt fra frokostseminarer til bryllup, sier Michael Skiri.

Holum Studio