Sjekk alt som skjer i byOSLO om dagen!

Den mest hektiske og pulserende tiden av året er endelig her! Våre fantastiske ansatte er “fit for fight” og står klare til å skape magiske øyeblikk for gjestene våre. Håper å se deg både før, under eller etter julebordet.

 
stratos-discokule-byOSLO.jpg

Stratos: Se nyttårsrakettene fra Oslos tak

Stratos har arrangert nyttårsaften i 16 år på rad, og nå inviterer de til nok en fantastisk fest med spektakulær utsikt over Oslo. Du kan velge mellom middagsbillett – som selvsagt gir adgang til festen etterpå – og festbillett for de som samler gjengen til middag hjemme først. Uansett hvilken billett du velger, garanterer vi en pangstart på 2020 på Stratos!

f6-gul-drink-byOSLO.jpg

F6: Brings the beat back!

Kan det bli bedre? NOPE! Topp stemning med DJ hver torsdag og lørdag. Stikk innom F6 med kolleger eller venner og opplev harmonien av beats & cocktails.

ivy-logo-byOSLO.png

Oslo – er du klar for IVY?

Nattklubben IVY inntar Solli Plass og åpner dørene lørdag 9. november!

gamle-museet-nyttårsaften-2019-gatsby-byOSLO.jpg

Nyttårsfest på Gamle Museet: Party like it’s 1923

Oslo Prohibition Party og Gamle Museet inviterer til en helt unik nyttårsfeiring med WOW-faktor! Hva med å starte 2020-tallet ved å gå 100 år tilbake i tid? Vi snakker Great Gatsby-stil med fjær, paljetter, glitter og glamour. Det blir show, live musikk og dansere i fleng. Dette blir en nyttårsfest du aldri kommer til å glemme!

justisen-hverdagsfest-bakgård-byOSLO.jpg

Hverdagslykke på Justisen

Uansett om du vil vinne i brettspill, danse til herlig musikk eller ha gode samtaler oppe i Salongene kan du feire hverdagslivet på Justisen. Hver torsdag er det hverdagsfest – kort og godt!

nedre-løkka-fasade-byOSLO.jpg

Pop up beats på Nedre Løkka

Nye DJs oppe hver fredag og lørdag. Nyt stemningen og slukk tørsten i godt selskap med vennegjengen eller kolleger – både oppe og nede.

ba3-neon-cocktail-byOSLO.jpg

BA3: Brunsj & Vinyl

Lørdag! Endelig helg og mulighet for å glemme hverdagspliktene med en laaang brunsj. Legger du til godt selskap, litt soul, funk og jazz så får du ikke en bedre start på helgen. Menyen består av et utvalg som trigger alle smaksløker. Finn din favorittspot og bare nyt!

Holum Studio