Julebordsesongen er i gang

 

Endelig er dagen her. Du drar ekstra tidlig. Prøver å finne ut om du har glemt noe. Puster ut. Du pratet jo med arrangøren i går. De hadde tenkt på ALT. 

Denne kvelden skal nytes. Bare kose deg med kollegene. Alt er klart til årets julebord.

justisen-bakgården-julebord-byOSLO.jpg

Den tiden av året ... 

Vi går nå inn i en årstid som betyr mye for de aller fleste, og snart går startskuddet for årets julebordsesong. For oss i byOSLO er dette en av de travleste – og ikke minst fineste tidene på året. Som utelivsaktør har vi naturligvis fokus på julebord. Allerede i august pleier vi å få inn de første bookingene. Vi bare elsker denne tiden! 

Forskjellige typer julebord

Vi får henvendelser på alt fra julebord for to personer til store firmafester for flere hundre. Det er dette som gjør det gøy å jobbe i denne bransjen, vi er i kontakt med alle typer folk som har helt ulike behov og ønsker. Og så føler vi oss veldig heldige som får lov til å bidra til å lage en fantastisk julebordsfeiring for alle og enhver.

«Selv om det er travelt, synes vi det er skikkelig gøy å jobbe med julebord. Jeg merker det på stemningen at de andre også liker at det skjer masse. Det er så ulike forespørsler og vi får virkelig noe å bryne oss på når vi planlegger julebordene.» Linn Bjørnerud er leder for bookingavdelingen i byOSLO og der jobbes det på spreng om dagen. En av de viktigste oppgavene til prosjektlederne er nettopp å finne et opplegg som passer til akkurat den gruppen og akkurat det stedet.

 
 
“Selv om det er travelt, synes vi det er skikkelig gøy å jobbe med julebord.”
nedre-løkka-bartendere-julebord-byOSLO.jpg
 
 

Gir alt – og litt til

Prosjektlederne jobber dedikert med hvert event og gir alt for å få til et unikt og bra oppsett. Hver og en får fullt ansvar for sine julebord og årsfester, og koordinerer alt mellom leverandører av mat, dekor, underholdning og teknikk. «De er ganske kreative og kommer med nye ideer og forslag til de ulike festene. Det kan dreie seg om valg av farger, blomster, rekvisitter, musikk osv. De sørger for at alt matcher og passer sammen med tema og stil for selve festen – og at det passer med firmaets profil. Jeg må innrømme jeg blir ganske imponert over hva de har av ideer», sier Linn. 

Les mer om hvordan prosjektlederne jobber i intervjuet med Espen, som har planlagt mange julebord og større fester på blant annet Gamle Museet.

På spørsmål om hva hun liker best med julebordsesongen, trenger ikke Linn lang betenkningstid. «Det er bare så fint med alle festene og alt som skjer. Folk elsker julen og liker å feire i forkant med kolleger og venner. For mange bedrifter er det også den største happeningen i året, og de kan legge litt ekstra i budsjett og planlegging for å få en super fest.»

Booking og planlegging

Vi sørger for at du får et supert arrangement. Send oss litt informasjon, så kan vi starte planleggingen sammen med deg.

bygdøy-alle-3-julebord-drink-byOSLO.jpg
 
Holum Studio