Vi skaper magiske møteplasser

 

byOSLO er en utelivsaktør med steder som har hvert sitt særpreg og konsept rundt omkring i Oslo sentrum. Uansett om du vil samle gjengen til en feiring eller et seminar – vi har stedet du ønsker å være.

 
 

Bygdøy Allé 3

I mange år savnet vi en skikkelig samlingsplass på Frogner. Derfor visste vi med én gang hva vi skulle gjøre da vi fikk tilbud om å overta lokalene etter restaurantene Bagatelle og Lille B. Høsten 2018 åpnet Frogners nye møteplass Bygdøy Allé 3 – med restaurant, terrasse, scene, flere barer og mye mer.

 
byOSLO presenterer-ba3.jpg
 
 

Stratos

Nyt solnedgangen og den fantastiske utsikten fra takterrassen i 12. etasje. Stratos var det første lokalet vi overtok og her startet eventyret byOSLO. Det tradisjonsrike lokalet ligger på toppen av Folketeaterbygningen på Youngstorget, og har vært et sted der Oslofolk har møttes og skapt gode minner sammen helt siden huset stod ferdig i 1935.

 
 
byOSLO-presenterer-stratos.jpg
 
 

Nedre Løkka

Da vi innredet Nedre Løkka, hentet vi inspirasjon fra cocktailens hjemby New York og det historiske Løkka. Dette er en cocktailbar med dedikerte bartendere som utfører et håndverk. På Nedre Løkka kan du få en avslappet og inspirerende workshop på dagtid, og avslutte dagen med teambuilding og cocktailkurs.

 
byOSLO-presenterer-nedre-løkka.jpg
 
Holum Studio